Regler for soveromsgolf

 1. Hver spiller skal ha med sitt eget utstyr, vanligvis en kølle og to baller.
 2. Spill på banen må godkjennes av eieren av hullet.
 3. I motsetning til utendørsgolf, skal man forsøke å få kølla i hullet og holde ballene utenfor.
 4. For å få et så effektivt spill som mulig, bør køllas ha et stivt skaft. Eieren av banen forbeholder seg retten til å undersøke køllas stivhet og kvalitet innen spillet begynner.
 5. Eieren av banen har rett til å begrense køllas lengde for å unngå skader.
 6. Poenget med spillet er å støte så mange ganger som mulig, til eieren av banen er fornøyd og spillet er fullbyrdet. Mislykkes man med dette, kan man nektes videre adgang til spill på banen.
 7. Det anses som dårlig oppførsel å spille hullet med en gang man har kommet på banen. De mer rutinerte spillerne tar seg tid til å beundre banen, med spesiell oppmerksomhet på terrengets kupering og formasjoner.
 8. Spillerne advares mot å nevne navn på andre baner de har spilt på, eller som de regelmessig spiller på, for eieren av den aktuelle banen. Sinte baneeiere har ofte ved slike anledninger skadet spillernes utstyr.
 9. Spillere anbefales å ha for hånden regntøy for sikkerhets skyld.
 10. Spillere bør forsikre seg mot at deres match er ordentlig bestilt, spesielt når en ny bane spilles for første gang. Spillere har blitt forbannet når de oppdager en annen spiller på den banen de betrakter som sin egen.
 11. Spillere bør ikke ta for gitt at banen alltid er tilgjengelig for spill. Visse spillere føler seg brydd når de oppdager at banen for øyeblikket er under rehabilitering. Spillere rådes til å være ekstra taktfulle i denne situasjonen. Mer avanserte spillere finner alternative spillemåter når dette skjer. Å forlate banen anses ikke å være klokt.
 12. Spillere rådes til å be om tillatelse fra baneeieren før han forsøker seg på det bakre niende hullet.
 13. Langsomt spill oppmuntres, men spillere bør være forberedt på å fortsette i et raskere tempo i hvert fall tidvis om baneeieren ønsker dette.
 14. Det oppfattes som en enestående prestasjon å spille samme hull flere ganger under en match.